Asociaţia I.S.E.A. (ONG) îşi propune îmbunătăţirea calităţii vieţii comunităţii locale, acordând servicii socio-educative copiilor aflaţi în dificultate.

Asociaţia are în vedere înlăturarea sărăciei din sânul familiilor cu copii şi preîntâmpinarea riscului de abandon şcolar/familial.


Complete description - Romanian, French

joi, 16 aprilie 2009

Campania 2%

Pentru a redirecţiona cei 2% din impozitul pe venit, completează declaraţia de venit pe care-l poţi găsi aici. Documentul poate fii completat cu ajutorul programului Adobe Reader, dar pentru versiunea gratuita datele noi nu pot fi salvate. Puteţi însă imprima documentul după completare (oricum nu sunt acceptate decât semnăturile la mână).

Depune personal sau trimite formularul 230 recomandat prin poştă pe adresa Direcţiei Finanţelor Publice din localitatea dumneavostra de domiciliu până la data de 15 mai 2009.

În cazul în care timpul nu îţi permite sau din alte motive nu poţi ajunge la Direcţia Finanţelor Publice îţi oferim o soluţie: le depunem noi în locul tău.
Trimite-ne Formularul 230 prin posta pe adresa:

Asociatia ISEA
Str. Oltea Doamna Nr.7
Radauti Cod 725400 Suceava

Mii de mulţumiri !

Voluntariat

Şi adolescenţii ştiu să fie solidari


Asociaţia I.S.E.A. oferă un spaţiu material şi educativ corespunzător în Centrul social de zi Geppetto. Aici un număr de 40-50 de copii şi tineri sunt ajutaţi în pregătirea şcolară (efectuarea temelor) li se oferă un supliment nutriţional, posibilitatea de a li se spăla şi curăţa hainele, de a face baie. [...]

Citeşte restul articolului în comentariu
sau click aici.


Tereza Măriuţ

Activităţile Centrului Geppetto

Excursiile Centrului Geppetto

Vizitarea familiilor